EURODESIGN

EuroDesign SRL este o firmă cu capital privat 100% românesc, înființată în anul 2004 și este specializată în producția de tâmplărie PVC și AL, placări cu alucobond, pereți cortină, verande. EuroDesign oferă numai produse de calitate, furnizorii noștri fiind companii  recunoscute în lume, care respectă normele sistemelor de calitate. Societatea noastră are spații de depozitare, atelier de producție – montaj și service, personal calificat, autovehicule pentru transport. La EuroDesign suntem o echipă și toată această echipă este dedicată clienților pentru a le oferi produse de cea mai bună calitate și cele mai bune servicii.

EXPERIENȚA

Experiența este principalul nostru atu și principalul nostru aliat în a obține produse și servicii de calitate. Pentru a spori calitatea am investit în tehnologie și în instrumentele necesare pentru a fi cei mai buni în competiția de pe piață. Aceste investiții ne asigură că fiecare caz și situație sunt rezolvate în modul cel mai eficient și mai fezabil.

INOVAȚIE

Utilizăm în munca noastră programe noi și performante pentru a fi mai eficienți. Cream și oferim soluții noi clienților noștri. Scopul nostru este să oferim produse și servicii de un nivel superior, inovații și soluții care îmbunatățesc calitatea vieții și satisfac necesitățile clienților.

PROFESIONALISM

EuroDesign vă garantează seriozitatea prin respectarea termenelor de execuție și livrare, dar și prin flexibilitatea noastră în ce privește modalitatea de plată. Ca parte a procesului calitativ, formele precise, robustețea și stilul produselor, livrarea la termen, asistența tehnică și servirea promptă, sunt combinate într-un parteneriat cu clienții pentru îmbunatățirea constantă a calității produselor și serviciilor.